Belenus Thermalhotel Hűségprogram

Elindult a Belenus Thermalhotel***superior egyedi és előnyökkel teli Hűségprogramja.

Nagy öröm számunkra, hogy hosszas előkészültek, tervezgetések után, rengeteg vendégvélemény olvasgatást követően és számos javaslatot megfogadva megvalósíthattuk régóta dédelgetett álmunkat; létrehoztunk egy olyan hűségprogramot, amellyel egyszerűen, hatékonyan tudjuk vendégeink belénk fektetett bizalmát, lojalitását meghálálni. 
Köszönünk minden mosolyt, bíztató szót, erőt és támogatást, a rengeteg nálunk töltött éjszakát, szállodánkban szerzett élményt, pozitív visszajelzést!

Egy csapathoz tartozni mindig jó dolog, pláne a szuper Belenus csapathoz. 

Hűségprogramunk már Önre is vár.

 • Regisztrációja után azonnal 3000 bónusz Belenus forinttal jutalmazzuk.
 • Adatmegadással extra Belenus forintokat is szerezhet.
 • Foglalásait a Bronz szinten már 3% kedvezménnyel teheti meg.
 • Gyűjtött Belenus forintjait Bronz szinten már további kedvezményekre válthatja.
 • Bronz szinttől foglalásai után a jövőben extra Belenus forintokat írunk jóvá, melyeket kedvezményekre válthat következő foglalásánál.

Előnyök, kedvezmények kizárólag tagoknak.

 • Egyedi akciók első kézből - Exkluzív promóciók törzsvendégeknek.
 • Bronz szinttől minden, a szálloda weboldalán indított foglalása után Belenus forint jóváírás és azonnali kedvezmény jár.
 • A Gold szinten a végösszeg akár 10%-át Belenus forintokkal is fizetheti.
 • Több pihenés = több élmény + ráadás Belenus forintok és magasabb kedvezmény

Hogyan lehetek csapattag?

 • A regisztráció mindössze pár kattintás és néhány adat megadása.
 • Regisztráció után megerősítés is szükséges.
 • Személyes és számlázási adatainak megadása önkéntes.
 • Adatait, ajánlatkéréseit, jövőbeli foglalásait saját loyalty fiókjában kezelheti,
 • Preferenciáit egyedileg, saját felhasználói profiljában állíthatja.

Regisztráció kötelezettség nélkül.

Hűségprogramunk tagjaként csak nyerhet. Már a regisztrációért is Belenus forint jár, mely kedvezményekre váltható.

Belenus Thermalhotel Hűségprogram tag leszek

A Belenus Thermalhotel Hűségprogram szintjei:

Regisztrációs szint
A Regisztrációs szint tagság feltétele
Regisztráció
A Regisztrációs szint tagság előnyei
Foglalása végösszegének 2%-ig válthatja be Belenus forintjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 Belenus forintot! Foglalása értékének 0%-át jóváírjuk Belenus forintok formájában!
Szintlépési bónusz: 3000 Belenus forint
1 megszerzett Belenus forint 1 forintot ér!
Bronz
A Bronz tagság feltétele
2 éjszaka
eltöltése
vagy
1 foglalás
megléte
A Bronz tagság előnyei
Foglalása végösszegének 3%-ig válthatja be Belenus forintjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 Belenus forintot! Foglalása értékének 2%-át jóváírjuk Belenus forintok formájában!
Szintlépési bónusz: 1000 Belenus forint
1 megszerzett Belenus forint 1 forintot ér!
Foglalása végösszegéből 3% kedvezményt kap!
Silver
A Silver tagság feltétele
6 éjszaka
eltöltése
vagy
2 foglalás
megléte
A Silver tagság előnyei
Foglalása végösszegének 4%-ig válthatja be Belenus forintjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 Belenus forintot! Foglalása értékének 3%-át jóváírjuk Belenus forintok formájában!
Szintlépési bónusz: 1000 Belenus forint
1 megszerzett Belenus forint 1 forintot ér!
Foglalása végösszegéből 5% kedvezményt kap!

Gold
A Gold tagság feltétele
12 éjszaka
eltöltése
vagy
4 foglalás
megléte
A Gold tagság előnyei
Foglalása végösszegének 5%-ig válthatja be Belenus forintjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 Belenus forintot! Foglalása értékének 4%-át jóváírjuk Belenus forintok formájában!
Szintlépési bónusz: 2000 Belenus forint
1 megszerzett Belenus forint 1 forintot ér!
Foglalása végösszegéből 10% kedvezményt kap!
VIP
A VIP tagság feltétele
24 éjszaka
eltöltése
vagy
8 foglalás
megléte
A VIP tagság előnyei
Foglalása végösszegének 8%-ig válthatja be Belenus forintjai értékét!
A következő foglalása értékéből forintonként jóváírunk 1 Belenus forintot! Foglalása értékének 5%-át jóváírjuk Belenus forintok formájában!
Szintlépési bónusz: 2000 Belenus forint
1 megszerzett Belenus forint 1 forintot ér!
Foglalása végösszegéből 15% kedvezményt kap!

GY.I.K.

Természetesen. Törzsvendég programunkba mindenki regisztrálhat, aki szeretne kedvezményesen pihenni nálunk, illetve szeretné a program további előnyeit élvezni a jövőben. A csatlakozás mindössze egy regisztrációhoz kötött. Regisztrációt követően minden törzsvendég a regisztrációs szintre kerül, ahogy már részesülhet is a szinthez tartozó 2% kedvezményből. Egyéb feltétel teljesítésére (eltöltött éjszaka szám, elköltött összeg...stb) nincs szükség.
Minden tagunknak biztosítunk az adott törzsvendég szintnek megfelelő mértékű kedvezményt közvetlenül a szálloda weboldalán keresztül történő foglalásokból, mely azonnal levonásra is kerül a foglalási folyamatban. A regisztráció mellett bizonyos adatok (személyes, számlázási...) megadásért szerzett, valamint a foglalások után járó és jóváírt Belenus forintokat a Bronz szinten a foglalásai során fel is használhatja, azaz kedvezményre válthatja.
A regisztrációra ilyen esetben is szükség van, így kérjük, ebben az esetben is regisztráljon, hiszen Önt kiváltképp megilleti a törzsvendégeinknek járó regisztrációs, bónusz Belenus forint.
Szállodánk hűségprogramját azért hoztuk létre, hogy a bennünket több alkalommal választó és évente akár többször nálunk pihenő vendégeink hűségét honoráljuk. Programunkban 4 szintet különböztetünk meg. Regisztrációs szint - Bronz szint - Silver szint - Gold szint. Mindegyik szinten egyedi előnyök és kedvezmények várnak Önre, melyek szintről szintre emelkednek, gyarapodnak. A regisztrációs szinthez semmilyen feltételteljesítése nem szükséges, azonban a többi szint elérése foglalási darabszámhoz és költéshez kötött.
A törzsvendég programhoz való csatlakozás mindenféle kötelezettségtől mentes, mindössze egy regisztrációhoz kötött (név, e-mail cím és regisztráció megerősítés szükséges hozzá). A program szintjeinek előnyeit ezen az oldalon a szintek leírásánál olvashatja. FONTOS, hogy a szintekhez tartozó kedvezményeket abban az esetben érvényesíti a szobafoglalási és ajánlatadó rendszerünk, amennyiben a regisztráció megerősített státuszú valamint a foglalás és ajánlatkérés során a törzsvendég be van jelentkezve a saját törzsvendég felhasználói profiljába.
A regisztrációért, adatmegadásért, ismerősök meghívásáért járó és a foglalások során szerzett, jóváírt Belenus forintok a megszerzéstől számított 1 évig érvényesek. Lejárat előtt a program e-mailben értesítést küld, hogy hamarosan lejáró Belenus forintokkal rendelkezik, így ezek felhasználására már nincs sok idő.
A foglalás során szerzett Belenus forintok első körben feltételes forintokként jelennek meg a felhasználói fiókban, felhasználható forintokká a foglalás leutazását követően válnak. Amennyiben egy foglalás során történik pontbeváltás, így a foglalás kedvezményesen történt, de a foglalás valamilyen oknál fogva lemondásra kerül, akkor a szálloda a törzsvendég számára a foglalás során felhasznált Belenus forintokat visszaadja, a feltételes forintokat pedig törli.
A szintekhez tartozó kedvezmények, a szerzett Belenus forintok beválthatósága maximalizálva van, valamint egy foglalás során a kedvezmények és a Belenus forintok kizárólag egy felhasználótól vonhatók le és válthatók be, így célszerű családonként egy főnek regisztrálni. Javasoljuk, hogy az a családtag regisztráljon, aki általában a foglalást koordinálja és felhasználói fiókot is "kezeli".

Igen, de ebben az esetben az érkező többi vendégtől függetlenül csak a foglalást beküldő felhasználó kap Belenus forintokat. A szinttől függő százalékos kedvezményt minden szoba után megadjuk.

Amennyiben a meglévő törzsvendégprogramunknak Ön már tagja, akkor a jövőben a jelenleg meglévő plasztik kártyájára nem lesz szüksége, hiszen új programunkban az eddigi kedvezményének megfelelő szintre került besorolásra. Az új programunk élesítésével a korábbi törzsvendégprogramunk érvényét veszti, a meglévő plasztikkártyák a 2023. január 8-ig megvalósult foglalásokhoz használhatók fel még a korábbi formában kedvezmény igénybevételére. A határidő lejárta után a kártyákat kérjük semmisítse meg, vagy küldje vissza részünkre!

A már beérkezett foglalásokhoz a megfelelő kedvezmény hozzárendelése csak a regisztráció megerősítése után lehetséges. Kérje a már meglevő, jövő évre szóló foglalásának módosítását és a módosított visszaigazolás kiküldését!